Remote Desktop Solutions

Thinstuff XP/VS Server este o solutie Remote Desktop Software multi-user, care foloseste standardul Microsoft Remote Desktop Connection (RDP), oferind compatibilitate completa cu Microsoft Terminal Services / Remote Desktop Services. Instaland XP/VS Server veti permite unui numar nelimitat de utilizatori sa foloseasca in acelasi timp aplicatiile instalate pe acel server.

Cea mai buna alternativa pentru un Remote Desktop Software

Deoarece este 100% compatibil cu protocolul Remote Desktop deja instalat pe statiile de lucru (Remode Desktop Client), veti obtine o integrare perfecta cu majoritatea sistemelor de operare, fara a face nici o modificare software si fara a investi sume importante de bani in alte echipamente de calcul.

Remote desktop connection robust si accesibil

Thinstuff este foarte accesibil dar in acelasi timp stabil si sigur. Veti beneficia de aceleasi functionalitati ca si n cazul Terminal Services de la Microsoft, dar nu veti mai fi obligati sa cheltuiti bani pe sisteme Windows Server sau pe echipamente foarte costisitoare.

Remote desktop pentru Windows 10 dar si pentru XP

Este perfect functional cu Remote Desktop Connection Windows 10, dar si cu celelalte sisteme de operare mai vechi (Windows 8, Windows 7, Windows XP).

Toate celelalte versiuni de Windows Server sunt si ele suportate – 2019/2016/2012R2/2008/2003/Foundation Server 2008 R

Solutia XP/VS este recomandata companiilor mici si mijlocii care doresc sa creasca productivitatea angajatilor si sa profite la maxim de capacitatea echipamentelor de calcul, fara a avea costuri prea mari, permitandu-le sa faca investitii in alte sectoare. Fie ca este vorba de firme de contabilitate, de firme care au mai multe puncta de lucru, sau care au agenti in tara, firme de productie, de distributie sau orice alt domeniu de activitate, Thinstuff se va potrivi si va imbunatati modul de introducere a datelor sau de generare a rapoartelor, usurand astfel munca angajatilor si sporind productivitatea acestora.

BaseIT Solutions este unicul distribuitor autorizat Thinstuff in Romania.